MTBclinics Crew

De MTBclinics crew? Dat is een bende bikers met een hart voor MTB, alles daarrond en een set zotte skills, die ze wat graag delen met jou.

Kris Hertsens:

De man achter MTBclinics.be. 

Opleiding Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie en is dus als geen ander thuis in ... lesgeven.

Hij is actief mountainbiker sinds 1988 mountainbiker en organisator-oprichter van mountainbikeclubs en - events. Daarnaast is hij maar liefst 6-voudig Belgisch Kampioen in verschillende mtb-disciplines. 

Hij is gebeten door de mountainbikemicrobe in al zijn facetten en besmet graag anderen met die microbe. Men weze gewaarschuwd bij deelname aan een clinic.  There is no way back.

Kortom: Mountainbiken is zijn leven!

Gerry Verhoeven: 

Lesgever jumpclinics.

Life is all about bikes: van de pampers op de BMX. Dan via motorraces naar enduro, freeride & jumplines. Je mag hem alles vragen over jumpen of hoe je je enduro e-bike optimaal inzet op het hoogste niveau.

Levensmotto: age is just a number. Je bent nooit te oud om te leren en progressie te maken.

 

 

 

Raf De Bakker:

Logistieke ondersteuning en begeleider bootcamps.

Raf doorzwom op MTB-vlak al heel wat watertjes. Het begon voor hem ooit met de droom om Down Under de Crocodile Trophy te rijden. Dat avontuur werd al snel gevolgd door een reeks buitenlandse etappewedstrijden. En enkele intensieve jaren in het XCM- en XCO-circuit. De laatste jaren ligt z’n focus op plezier en zo ontdekte hij ook enduro. 

Bij MTBclinics kom je Raf vooral tegen tijdens de Ride2-weekends. Voor hem niks zaligers dan een bende gepassioneerde fietsers op sleeptouw nemen en iedereen zijn grenzen te laten verleggen, steevast met een grote smile op hun gezicht. 

Waarvoor je Raf mag wakker bellen? Eindeloze singletrails ergens in de bergen, maar zeker ook dichter bij huis.

Jeroen Mettepenningen:

Lesgever Starter-, Rookie-, Advanced-, Expert-, Enduro- en Ebike clinics

Kortom, je komt Jeroen tegen doorheen het hele opleidingstraject.

 En wanneer zijn agenda het toelaat, kruis je hem straks ook tijdens je eerste endurowedstrijd, want ook daar staat hij regelmatig nog zelf aan de start.

 

Jeremy Haezebroeck:

Lesgever Advanced-, Expert- en Enduro clinics.

Deze West-Vlaming doorkruist al 11 jaar heel België voor zijn passie: MTB. Al snel kwam hij ‘de Kris’ tegen, of zoals hij zelf zegt ‘den dikn’. 4 jaar lang volgde Jeremy zelf clinics, tot ‘den dikn’ hem beu was als leerling en hem op MTB-vlak niks meer kon bijleren. Goede manieren buiten beschouwing gelaten. 

‘Jakendoet’, dacht Jeremy en dus geeft hij nu wekelijks met heel veel goesting Enduro clinics en sporadisch XC Advanced & Expert clinics.

Zijn bijnaam? Shreddy of crashtest dummy, want grenzen verleggen en zelf testen, dat is Jeremy z’n ding. En dat grenzen verleggen, daar helpt hij jou ook graag bij.

Benny Valvekens:

Lesgever Starter-, Rookie-, Advanced-, Enduro- en Ebike clinics.

Deze bachelor Lichamelijke Opvoeding en Bewegingsrecreatie was altijd al gepassioneerd door buitensport. Ook door hoe dat altijd beter of makkelijker kon. En die ervaringen deelde hij graag. Toen hij in 2015 het mountainbiken ontdekte, kwam ook Kris op zijn pad. De werkwijze van MTBclinics sloot volledig aan bij zijn visie en dus was de samenwerking snel beklonken. 

Elke lesgever heeft zijn specifieke aanpak en sterkte, dat maakt van MTBclinics een compleet geheel. Ben je op zoek naar een rustige, doch zeer analytische aanpak van jouw basistechnieken? Dan ben je bij Ben Bike aan het juiste adres.

AMBASSADEURS