Partners

We zijn uitermate trots om met de volgende partners een wederzijds engagement te hebben op lange termijn. Elk delen ze onze filosofie waar fun, vriendschap, avontuur en kwaliteit primeren.

Kona is het mountainbike merk dat dichtst bij onze doelen en waarden aanleunt. Het merkt draagt fun, adventure en skill uit. Wij hebben niet gekozen voor Kona bikes en zijn hebben niet gekozen voor ons. We zijn in de loop der jaren naar elkaar toegegroeid. #konabikesbenelux

We werken eveneens intensief samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde bike shops. Je krijgt er naast goed advies een  uitstekende service.

Swooth MTB Shop: Nijverheidslaan 8G - 3200 Aarschot (Vlaams- Brabant)

Hike & Bike is een partner voor alle trips in Spanje. Al onze trips werden in samenwerking ontwikkeld. 

De Ride2Girona is ons paradepaardje. Puur enduro in een sfeer van ontspanning op de beste trails van Europa 

Mercantiel nummer A08663619

Transactief is een benchmark onder de Vlaamse mountainbikers. Organisatorische perfectie is hun streefdoel. Onze samenwerking is simpel weg win-win voor elke mountainbiker. 

The Wildlinger

The Wildlinger is een reisbureau dat de nadruk legt op actief avontuurlijk reizen. Met hun focus op voorbereiding en actie en een gamma boordevol unieke kwaliteitsvolle reizen, in kleine groep, weg van de massa, vormen ze ondertussen een vaste waarde in het avontuurlijk reissegment!
Endura
Hutchinsoncycling
Bike Reloaded

 

Wij zijn enorm fier op deze partners. We vullen elkaar aan en denken vooral 'long-term'. 

Interesse in een partnership? Mail ons... ;)