Nieuwe website online!

We wouden al enkele maanden het inschrijvingsproces voor onze clinics en bootcamps vereenvoudigen, met daarbij ook de mogelijkheid om jullie meer en makkelijkere van de broodnodige informatie te voorzien

Aangezien we "morgen" reeds vertrekken naar Italië om daar onze Ride2Heaven te beleven en we tientallen mails hadden gekregen voor de nieuwe clinics in de maanden september en oktober hebben we een tandje bijgestoken.

We zijn best trots op het resultaat, maar deze website zal altijd in beweging blijven en verbeteren/uitbreiden waar nodig en daarvoor hebben we natuurlijk jullie feedback voor nodig!

S(m)urf dus gerust eens door onze nieuwe site en probeer de toetertjes en bellen. :)3 comments


 • Pieter van den eynde

  Ik zal eens met een vriendin-clublid—-BierBikers—- langskomen ; ze heeft angst met naar beneden rijden sinds ze gevallen is in Italie(Stelvio) .
  een clinic om haar vertrouwen een boost te geven zou niet slecht zijn . We pushen haar niet , maar voorlopig lukt het niet in de club , …. dus momenteel rijden we veel in Limburg TT’s (minder zware hellingen )
  1 jaar MTB ongeveer , 24 j oud , rijdt met lichtgewicht Specialised-epicfull-carbon VV van 90 mm (overgekocht van een dame die wedstrijden heeft gereden ) haar uithouding en kracht zijn naar vrouwen-normen eigenlijk zeer goed …momenteel met mij extra Spinning 2x per week bij ALL-Fit Wilsele

  Groetjes P Van den Eynde Brandweer Leuven


 • nico

  ziet er goed uit! kga me zeker is inschrijven!


 • Jeffry Goethals

  Even testen of dit werkt!


Leave a comment